maanantai 10. maaliskuuta 2014

Näin voit osallistua!


Väinö Riikkilä –seuralta uusi mukava tapa suorittaa Lukudiplomia tai jakaa omia lukukokemuksia muiden kanssa!

Väinö Riikkilä –seura on aloittanut uuden mukavan tavan kertoa lukuharrastuksestaan tai antaa muille lukuvinkkejä. Olemme avanneet Väinö Riikkilän kirjakerhon kuulumisia –blogin, jonne kuka tahansa innokas peruskoululainen voi tehdä blogimerkinnän lukemastaan kirjasta.
Blogimerkinnällä tulee olla teoksesta kertova otsikko ja siitä on käytävä selkeästi ilmi luetun teoksen nimi ja teoksen kirjoittajan nimi (myös muita kirjan tietoja voi halutessaan laittaa). Lisäksi blogimerkinnän loppuun tulee laitta kirjoittajan etunimi, koulu ja luokka.

Blogin teksti voi muuten olla millainen tahansa, kunhan se kertoo kirjasta ja lukukokemuksesta: Siinä voi olla lyhyt kuvaus kirjan sisällöstä, arvio teoksesta ja tieto siitä, kenelle teosta voi suositella. Lisäksi blogimerkintään voi laittaa luvallisia kuvia ja vaikka tietoa kirjailijan muusta tuotannosta.
Blogimerkinnät lähetetään kirjakerhoriikkila(at)gmail.com. Opettaja voi laittaa luokkansa blogimerkinnät kaikki kerralla tulemaan tai lapset voivat lähettää blogimerkintöjä osoitteeseen vapaa-ajallaan. Blogimerkintöjä päivitetään blogiin sähköpostista lähes päivittäin.
Blogimerkinnän pituus voi olla maksimissaan yksi A4. Siinä saa käyttää haluamaansa fonttia ja aiheeseen sopivia värejä.

Jokainen lukija voi lähettää Väinö Riikkilän kirjakerhon kuulumisia –blogiin yhden tai useamman blogimerkinnän. Blogimerkintöjä on luonnollisesti myös mahdollista kommentoida ja niistä voi käydä katsomassa itselleen ja luokalle lukuvinkkejä. Blogi löytyy osoitteesta https://www.riikkilankirjakerhonkuulumisia.blogspot.fi. Lisäksi siihen on linkki Väinö Riikkilä –seura kotisivuilta.

Tervetuloa kaikki bloggaamaan kanssamme Väinö Riikkilän kirjakerhoon!


Lisätietoja Juli Aerila julaer(at)utu.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti